Hvem er jeg?

Hvem er jeg? Marthe Charlotte Drageland Klausen er mitt navn. Jeg er ei jente på 18 år, fra Kragerø – perlen blant kystbyene. Jeg har hatt et halvt dusin blogger opp gjennom tiden tenker jeg, der jeg har fortalt åpent og ærlig om livet, på godt og vondt. Jeg følte nå et behov for å starte på nytt, med blanke ark – og fargestifter til. Jeg er et skapende menneske, og ville nå skape noe annet, noe nytt – men likevel med spor av det samme.

IMG_4164

Så hvordan er jeg som menneske? Jo, jeg er en kreativ og melankolsk sjel, med litt for mye tanker og opplevelser i bagasjen. Jeg er poetisk av meg, og skriver som terapi. Jeg skriver for å få ut tanker, men også for å skape noe – noe vakkert. Min store lidenskap er skriving, men også fotografering. Jeg tar mye bilder, ikke slike knipse-bilder, men fotografier. Jeg fotograferer med mitt Canon EOS 5D mark III, og diverse objektiver, dette kommer jeg nærmere inn på senere.

Denne bloggen vil bestå mye av dikt og fotografier, hverdagsinnlegg vil også komme. Jeg vil dele min hverdag, på godt og vondt. Oppturer og nedturer vil beskrives, og jeg vil slippe å legge lokk på følelser og tanker. Jeg får det ut, ut i det fri.

IMG_3448-as-Smart-Object-1
Jeg er en stor skrekkfilm fan, så meg finner du ofte oppslukt av en skrekkfilm eller grøsser, som gjerne inneholder gjenferd, vampyrer, blod og gørr. Filmer som The ring, Hostel, Nightmare on Elm street og alt av Stephen king er ting som fanger oppmersomheten min. Serier som The vampire diaries, True blood, The Walking dead og American horror story er ting jeg liker. Spennende thrillere er også noe for meg. Krim. Filmer og serier med spor av uløste mord og etterforskning, er alltid spennende. Criminal minds, CSI, Broen, Varg veum og slike ting.

Jeg leser også mye. Jeg sitter ofte i timesvis og leser. Alt jeg rekker å lese, leser jeg. Jeg er glad i å lese poesi, vakre ord som er skrevet på en vakker måte. Ord som danner historier og indre bilder. Jeg leser gjerne også historier fra virkeligheten, biografier, krim. Jeg leser det meste egentlig, også romantisk kliss. Alternative bøker, selvutviklingsbøker eller faglitteratur er alltid spennende. Psykologi og psykiatri er noe som interesserer meg. Noe jeg gjerne leser om. Opp gjennom tiden har jeg slite en god del. Med mange problematikker. Derfor finner jeg det naturlig å interessere meg for menneskesinnet. For historier fra virkeligheten, om folk som har klart å kjempe en vond og vanskelig kamp. Faglitteratur er interessant. Da får jeg litt mer innblikk i hvorfor ting faktisk er slik. Hva gjør at mennesker sliter? Ikke alltid finnes det er svar på dette, men noen ganger – som regel finnes det en slags forklaring som ligger bak.

IMG_4147

Jeg bor for meg selv, og stortrives med det. Jeg flyttet ut som 17 åring, og leide en leilighet fra januar i fjor, til oktober. 1. Oktober kjøpte jeg meg egen leilighet, og her kommer jeg til å bo så lenge jeg blir boende i Kragerø. 68 kvadratmeter, med to soverom. Stor stue, innebod og stor bod på andre siden av bygget. Bygd i 2005, så det er en ny og fin leilighet. Var så deilig å kunne kjøpe sin egen leilighet i så ung alder.

Dette var litt om meg,  så da håper jeg du vil følge meg på reisen, denne bloggreisen, reisen gjennom bilder og ord, tanker og meninger.

2 kommentarer om “Hvem er jeg?

  1. Lykke til med bloggingen på den nye bloggen din! Har vært fast leser en god stund, og du tar imponerende bilder 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s