Menneskeskapelser #1

Fredagstema – Menneskeskapelser
IMG_2470

IMG_2475
Jeg har valgt å slenge meg på disse tema-greiene. Her er mitt første fredagstema, hvor temaet var menneskeskapelser. Jeg skal prøve å legge ut til hvert tema hver dag, mandag-lørdags tema. Til dagens tema synes jeg det passet fint med håndmalte vaser og fat, fra Hellas.

4 kommentarer om “Menneskeskapelser #1

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s