Stormfulle bølgeskvulp

En del av meg
får lyst til bare
å skrike
– så høyt at alle kan høre

Noen ganger kunne jeg
ønske bølgene kunne ligge stille
bare for en liten stund
Vinden kunne være i ro
bare for noen sekunder

Jeg trenger det så sårt
Trenger
at det er vindstille
Så jeg kan slippe å føle
stormen komme

IMG_3036
Et dikt jeg skrev i fjor, når ting var vondt og vanskelig. Nå er ting delvis stabilt, men jeg sliter fortsatt. Ting kommer nok aldri til å bli helt greit tror jeg. Jeg må bare lære meg å leve med at livet kan være stormfullt noen ganger. Livet er ikke en dans på roser bestandig, for roser har torner – som du kan stikke deg på …

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s