Vår verden i krig og fred

Vi har alle noe
i vårt indre
som krangler med oss

Du sier du har
sjelefred
Men;
det finnes ingen fred –
uten krig

Krig og fred
To motsetninger
To beretninger
om vår verden

IMG_0180

Et dikt jeg skrev for en liten stund tilbake. Personlig synes jeg det er bra, men kommenter gjerne hva DU synes. Deilig å være tilbake på wordpress, og bort fra blogg.no, med alt av topplister og styr. Her kan jeg ha min egen lille verden, og gjøre som jeg vil. Håper dere som har fulgt meg på blogg.no ser linken og oppdager den nye bloggen, velkommen skal dere i hvert fall være!

En kommentar om “Vår verden i krig og fred

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s