Vakker vinter, på utsiden og i mitt hjerte

img_9713
Denne vintertiden, den blå og hvite, kalde og vakre – vintertiden vi nå er inne i. Disse kalde fargene som fanges på kameraet, er vakre. Vinteren har sin sjarm. Når jeg har fremme lys i vinduet, snøkuler, pynt med kalde farger. Det er vakkert. Snø har vi nok av for tiden, og jeg er en smule lei av de høye haugene overalt, men snø er jo vakkert også.

img_0454
Bildet over tok jeg for mange år tilbake, det er ikke verdens beste kvalitet eller utsnitt, men jeg liker lyset. Det vakre blå lyset, nederst i horisonten. VAKKERT!

img_0450
Et bilde fra Skien. Jeg har vært mye i Skien de siste åra. Nå som jeg har startet bloggen på nytt, står det jo ikke her, men dere som har fulgt meg en stund kjenner jo min historie. Jeg har slite psykisk i mange år. Depresjoner, selvmordstanker, selvskading, psykoser, tvangstanker osv. er noe som har preget min hverdag i mange, mange år. Jeg har heldigvis ikke selvmordstanker mer, og psykose er det lenge siden jeg har opplevd.
Men depresjoner, mørket – de vonde, fæle tankene? De kommer støtt og stadig.

img_0448
Noen ganger tror jeg man må være på bunnen av en bølgedal, på stupet av selve livet – for å kunne se hva man har å miste. Når livet går deg i mot, stå opp for deg selv, menneske! Vær sterk, ikke la dine indre demoner knekke deg. Du er sterkere enn det som er inni deg, hva det nå enn måtte være. Det finnes håp, ting blir bedre. Du må bare være tålmodig, kjempe – med nebb og klør.

img_0053
When you are joyous, look deep into your heart and you shall find it is only that which has given you sorrow that is giving you joy.  When you are sorrowful look again in your heart, and you shall see that in truth you are weeping for that which has been your delight.”
– Khalil Gibran

img_9994
“Finn din egen vei, og gå den – hele veien ut. Føl på dine verdifulle følelser, del din glede med andre mennesker. Alle mennesker gjør feil, og går kanskje på en blindvei i løpet av livet. Lite visste de den gang, om at dette var livet.”
– Sitat fra en novelle jeg har skrevet. 
Novella kommer senere.

img_9987
I dag skal jeg besøke ei god venninne, gjøre litt mer på Særoppgava og bearbeide litt dikt.

3 kommentarer om “Vakker vinter, på utsiden og i mitt hjerte

  1. Kjempeflotte bilder, liker bloggen din veldig godt. Men hvorfor byttet du til wordpress, er det bedre der?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s