Kreative tekster

En del av havet


Kvelden gir fra seg et siste skrik
Jeg skriker ikke
Jeg sørger i stillhet
Alene

Min kjære er borte
for alltid
Han druknet en kald natt
i november

Hver gang jeg ser på havet
tenker jeg på han
Han er ikke lenger alene i mørket
Han er i lyset, i vannet
– i ett med havet


Et dikt jeg skrev for en tid tilbake. Det sier så mye om sorg, om en slik smerte et menneske
kan komme til å oppleve. Ta vare på dem du har, du vet aldri hvor lenge du har dem …

3 thoughts on “En del av havet

  1. Hei, dette diktet er ikke basert på en virkelig hendelse. Dikta mine er ofte basert på egne opplevelser, følelser eller tanker – men ikke alltid. Ofte tolker folk dikta mine som at det alltid er noe selvopplevd, men det er det ikke – da dikt er skjønnlitterært. Jeg henter vel så mye inspirasjon fra følelser og tanker jeg har, ting jeg har lest og blitt fortalt – som det jeg virkelig har opplevd. Så heldigvis handler det ikke om noen som har dødd fra meg, heller om tanker rundt sorg og savn.

   Lik

   1. Ok. Kan da nevne at første fire setningene av diktet kunne få meg til å tenke på da jeg sørget over tapt vennskap. Vennskap som enten forsvant i det stille eller som jeg brøyt ut i fra fordi det var så ødeleggendes. Sjølv om dette ikke er samme sorg som når noen dør, så kan en også sørge over annet tap i livet. -Sunflower-Delight-

    Lik

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s