Å reise til verdens ende

En av mine store drømmer og mål i livet er å reise mye. Det er så utrolig mange steder jeg vil besøke, så mange kulturer jeg vil oppleve. Så mange fotografier som ventes på å bli tatt. Jeg tror vi alle dypt inne i oss har et ønske om å reise. Oppleve noe nytt. Skifte miljø. Se forandringer fra det vi er vant med. Så hvor er det jeg ønsker å dra, hva vil jeg oppleve? Det er et spørsmål jeg har stilt meg selv mange ganger. Og jeg tror jeg har noen av svarene.
IMG_2883
Det er mange steder jeg vil besøke, slik som Shanghai i Kina, utforske Japan ordentlig, og eventuelt gå på språkskole der for å lære japansk – jeg har vurdert det også. Jeg vil også til Italia. Italia virker så vakkert, så spennende og  kunstnerisk. Da vil jeg besøke Roma, jeg vil til Firenze. I løpet av året kan det hende det blir en Italia-tur faktisk! Til Firenze sammen med min kjære mormor.

Hvor vil jeg ellers dra?

Rhodos i Hellas
Rhodos er et vakkert sted, som har det meste. Her har man gode shoppingmuligheter, mange flotte utflukter, flott natur å fotografere og fine strender. Alt for en hver smak. Jeg har vært på Rhodos 6 ganger før allerede, og har planer om å reise tilbake dit i år eller til neste år. Hellas generelt er jo veldig flott, så jeg har veldig lyst til å dra til Kreta og Korfu også.

Bangkok i Thailand
Thailand er en av mine drømmesteder å dra til. Tenk å kunne fotografere de flotte templene i Bangkok, slik som Wat Phra Kaew og Wat Traimit. Jeg vil shoppe gatelangs i chinatown, dra på nasjonalmuseet og utforske parker og naturområder. Jeg har lest en god del om Bangkok, og det virker jo som et eldorado for meg som fotograferer! Andre steder jeg har lyst til å oppleve i Thailand er Hua Hin og Phuket.
IMG_2885 as Smart Object-1

Færøyene
De siste månedene har jeg tenkt mer og mer på å reise til færøyene for å fotografere. Jeg har sett mange flotte bilder der fra, og lest om det vakre landskapet og naturen der. Torshavn som er hovedstaden på færøynene er en by med ca. like mange innbyggere som Kragerø, det er flotte bygninger der, og det ser ut til å være en koselig liten by.

Jeg skal absolutt ta meg en tur til færøynene i løpet av de neste årene. TENK på de flotte bildene jeg kan fotografere der! Jeg gleder meg allerede. Jeg har også veldig lyst til å dra til Grønland, og tilbake til Island – der var jeg jo i 2011. Muligheten er jo derfor å dra først til Island og være der litt, for så å reise videre til Færøyene med båt.

Hvor vil DU reise?

Det var litt om steder jeg vil dra til. Kommer nok til å skrive mer om reising fremover. For reisefeberen er stor, drømmene er mange – og reisene står og venter på meg de neste årene!

2 kommentarer om “Å reise til verdens ende

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s