Hva kaller man det ubegripelige?

Jeg vil være fri, fri fra denne indre smerten. Jeg vil leve, som et menneske – som lever. Jeg føler ikke jeg lever for tiden, alt er bare så mørkt. Så fryktelig mørkt. Jeg er innlagt på Distriktpsykiatrisk senter i Porsgrunn, og har vært her en uke nå. Denne uka har kanskje vært en av de hardeste i hele mitt liv. Så mye følelser, så mye smerte. Men livet går sakte, men sikkert videre – de vonde tankene er her, men kanskje de slipper taket – en dag.

IMG_6030 as Smart Object-1

Tiden går sakte, og hjerte mitt er fylt med smerte. Jeg skriver mye om dagen, dikt og andre tekster. Får ut tanker, får ut smerten som nesten overtar hele meg. Fremover kommer jeg til å legge ut noen dikt, og prøve å holde bloggen gående selv om jeg er innlagt.

Her er et lite dikt jeg skrev tidligere i dag:

“Spor”

Mitt hjem
fylt med knuste drømmer
Mitt hjerte
fylt med håpefulle melodier

Fremdeles følger jeg
de knuste menneskers
spor –
gjennom livet

IMG_5987 as Smart Object-1
På gjensyn …

2 kommentarer om “Hva kaller man det ubegripelige?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s