… but when I’m alone, no one hears me cry

Jeg vet ikke riktig hvor jeg skal starte, det har skjedd så mye siden sist jeg blogget – men samtidig så lite. Livet er vanskelig for tiden. Veldig vanskelig. På den ene siden ønsker jeg bare å gi opp, men på en annen side ønsker jeg å få hjelp. Nå har det seg slik at jeg har vært innlagt i 4 uker, og føler fremdeles ingen fremgang. Legen og psykologen synes jeg er frisk nok til å dra hjem, og da blir det jo slik. Jeg orker ikke kjempe nok en kamp mot systemet, det er jeg for sliten til.

IMG_6723

Jeg er REDD! Redd for hvordan det skal gå når jeg kommer hjem. Redd for å slutte å spise. Redd for å spise. Redd for å selvskade. Redd for ikke å selvskade. Redd for livet i seg selv. Alt er så skremmende. Jeg er så fryktelig sårbar og redd. Kunne ønske at noen ville holde rundt meg og si at alt en dag kom til å bli bra.

IMG_7051

Kanskje går det bedre enn jeg tror å komme hjem igjen. Kanskje...
Jeg er så lei av å ikke bli tatt ordentlig på alvor, lei av helsevesenet i Norge. Men kanskje blir påsken grei, og livet enklere å takle etter en stund. Jeg vet det kommer til å beinhardt, men det kan kanskje gå seg til på et vis. Det blir i det minste godt å komme i gang med skolen igjen, selv om jeg føler at jeg har null overskudd til det. Det kommer til å bli stress fra ende til annen, for å kanskje klare å fullføre året, til tross for såpass mye fravær.

Jeg følte bare for å skrive litt igjen. Det var kanskje ganske meningsløst dette innlegget, men behovet for å få ut noen få tanker var der.

2 kommentarer om “… but when I’m alone, no one hears me cry

  1. Håper du føler deg bedre.
    Glad for at jeg fant veien hit (via gruppeinvitasjon på Flickr – er så lite aktiv på Flickr for tiden, så det blir nok smått med bidrag fra meg der) – liker bildene dine! Du har et godt øye for fine motiver.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s