En engels beskyttelse

IMG_7073
Oppgjørets time
sier noe
om ting som har vært

Sorgen er kamuflert
Bortgjemt
bak gamle dører

Vi deler alle
verdens sorg
Savnet etter det
som var

Din beskyttelse
kan ingen ta vekk
Når den
kommer fra en engel


Et dikt jeg har skrevet selv, for en tid tilbake. Den neste tiden nå, tror jeg at jeg for det meste kommer til å publisere litt dikt og noveller, og slike type tekster. Hverdagen er ikke fylt med så mye spennende, så da skal dere få slippe typiske hverdagsinnlegg. Jeg vil så mye heller vise dere ting jeg har skrevet, tekster jeg har produsert. Og bilder jeg har fotografert selvsagt.

Hva synes du om diktet?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s