A question, but no real answer

Hvorfor føler jeg det slik? Hvorfor føler meg så fort mislykket? Et spørsmål, uten et ordentlig svar. I går var en fryktelig tung dag for meg. Jeg er fryktelig sliten for tiden, men kom meg på skolen – etter to dagers fravær.

Det som møtte meg var forferdelig! Rett og slett forferdelig. Jeg visste jeg skulle få igjen en heldagsprøve i norsk fra forrige uke, og resultatet som møtte meg var ikke til å holde ut. 4+ fikk jeg. Beviset på at jeg er mislykket. Min nedre grense som jeg takler er 5-, det går helt greit. Men når det går ned på 4-tallet slik som i går, faller alt fra hverandre for meg. Jeg VET at det ikke kommer til å ødelegge for at jeg skal få 5 i standpunkt, men likevel…

Det er et bevis på at jeg ikke er bra nok.
IMG_2755 as Smart Object-1

Dagen ble etterfulgt av jeg som dro gråtende hjem, armer fylt med arr og Nozinan (beroligende). Nå har jeg sovet i 30 timer i strekk, men jeg kan ikke si at jeg føler meg stort bedre. Ting er jævlig, helt for jævlig! Jeg føler meg som en verdiløs liten dritt. Jeg fortjener ikke å ha det godt i livet føler jeg. Når jeg ikke engang kan klare å mestre en fuckings prøve… Og dette halvåret som har gått så fint, med femmere og 5+ for det meste, med unntak av en 5-

Jeg vet ikke lenger om jeg klarer å kjempe. Om jeg orker. Jeg vet ikke om jeg føler det er noen vits i å ta eksamen. Jeg kan like så godt gi opp…


Dette innlegget virket sikkert som et ræva syteinnlegg. Det får bare være.
Når jeg har det vondt, må jeg få det ut.

6 kommentarer om “A question, but no real answer

 1. ❤ ❤ ❤ likesom du sendte meg en god klem sender jeg deg en. Tenker på deg.
  Uansett så vit at jeg er fryktelig stolt av deg. jeg kan ikke huske å ha fått en firer på skolen,
  Å jeg har ikke engang fullført, og klarer ikke fullføre skolen, Og jeg er straks 24 år.

  Ikke det at det hjelper deg, Men du er uansett fryktelig flink på så masse, å en firer synes jeg er godt jobbet.

  Skulle ønske du kunne se hvor fantastisk du virkelig er

  • Takk, kjære deg! Men jeg synes bare ikke 4+ er nok. Jeg er vant med å aldri få lavere 5-. Og får som regel 5 og 5+. Da er det dessverre et forferdelig nederlag.
   Føler meg så fort mislykket 😦

   Men tusen takk for støtten, søte du!
   ❤ ❤

 2. jeg kjenner igjen følelsen din, Det er en følelse jeg ofte føler på i mitt liv, På så mange områder.

  Det stammer nok fra selvfølelsen som jeg tror at vi er to om å ikke ha i bøtter og lass.

  Men husk at det er en følelse inni deg, Men ikke en realitet at du er mislykket.

  For det er du ikke uansett hva det vonde inni deg forteller deg.

  Du er en unik skatt på denne jord. Jeg ser du strever. Kansje er det også en grunn
  til at jeg kjenner meg hjemme i bilder og tekster,

  Fordi vi har felles å streve i livet, Å derfor leser jeg ofte ting mellom linjene du skriver

  Som får meg til å kjenne meg igjen å føle forståelse, samt tilhørighet i tanker osv

  Du er en kunstner . Jeg beundrer virkelig det vakre som bor inni deg. Du er noe helt unikt.

  Kansje fikk du ikke 5’er på eksamen, Men av meg får du 100++++++++ for å være akkurat den du er

 3. Mange elever i skolen sliter med lærevansker og får konstant dårlige karakterer. Det er snakk om kun toere og treere.
  Sett ting litt i perspektiv. Du lever i et av verdens rikeste land og du får gratis utdanning. Alt legges til rette. Barn uten foreldre går og er redd for å ikke få i seg nok mat for å overleve daglig i afrika.

  Og du er superdeprimert for 4+?

 4. Det er vondt å høre at du blir så fort lei deg for slike ting, og føler deg mislykket. Det viktigste er jo at du gjør så godt du kan med ting! 🙂

  • Jo, selvsagt er det viktigste å gjøre så godt en kan. Men jeg setter høye krav til meg selv, og føler meg dessverre fort mislykket. Slik er det bare. Hvis jeg ikke setter høye krav, klarer jeg heller ikke å gjøre det bra. Så det er jo en LITEN fordel med det å være kravstor over for seg selv også da. 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s