Trapped in this darkness

IMG_3486 as Smart Object-1
I det siste har jeg hatt det tungt. Veldig tungt. Livet har vært på sitt mørkeste. Jeg gjør ingenting om dagen omtrent. Ligger bare i sengen og depper. Hører på trist musikk, veier meg, går ut en sjelden gang når jeg har panikk for vekta – og må bevege meg.Alt handler om vekt for tida. Selvbildet. Følelsen av å aldri være bra nok.

IMG_2758 2
Jeg er ikke på skolen om dagen, og har heller ikke fått tatt eksamen. Jeg skal forhåpentligvis ta den til høsten i stedet. Denne sommeren tror jeg kommer til å bli en av de vondeste. Jeg skal i det minste prøve å blogge litt fremover, for jeg vet hvor godt det er for meg å skrive, behovet er der – absolutt!

3 kommentarer om “Trapped in this darkness

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s