Min nydelige lille hund

IMG_7416 as Smart Object-1 bw
IMG_7397 as Smart Object-1 bw
Her er min nydelige lille hund, Linus – som jeg sa jeg skulle legge ut bilder av. 13. juni fikk jeg dette lille nøstet. Er han  ikke bare utrolig skjønn? ❤ Han er 9 måneder gammel, og blir ikke større enn dette. Han er en blanding av shih tzu og japanese chin. Er utrolig glad for at jeg fikk han av min mor og far i bursdagsgave til 19 årsdagen min.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s