Life goes on

IMG_7288
IMG_7614
IMG_7305
IMG_7306
Noen bilder jeg har tatt den siste tiden. Merker det er lenge siden jeg har blogget nå, tiden flyr! Om 8 dager begynner skolen igjen, og jeg er spent som bare det! Et nytt år, med nye muligheter – nye bekymringer for karakterer, og frykt. Selv om jeg vet innerst inne at det som regel går greit, og at jeg får gode karakterer, så er det denne uendelige frykten for å feile.

Sommeren har vært fin, men vond også. Hyggelig og uhyggelig. Men jeg klarer meg.

Hva mer skal jeg skrive mon tro? Livet er lekende enkelt, men også uhyggelig vanskelig samtidig, jeg tenker mye – men gjør lite. Har lest mye i sommer, gått mange fine turer med hunden, men dessverre fotografert lite. Skal se om jeg får lagt ut et par dikt i løpet av uka. Vi blogges!

2 kommentarer om “Life goes on

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s