Gule og grønne fargetoner

IMG_7198 as Smart Object-1
IMG_7190 as Smart Object-1
IMG_7182 as Smart Object-1
IMG_7187 as Smart Object-1
IMG_7189 as Smart Object-1
Fotografier i de sene nattetimene. Søvnen har ikke kommet til meg enda, og jeg har en haug av ting å gjøre! Livet er herlig, og jeg gleder meg til skolen begynner neste torsdag. Jeg gleder meg til høsten kommer med sine vakre fargetoner. Jeg gleder meg til jul, så jeg kan pynte med vakre engler og søte nisser. Jeg er glad for at livet føles enklere nå enn det har gjort den siste tiden.

En kommentar om “Gule og grønne fargetoner

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s