Høsten er her

Høsten er her, og det stormer. Ikke bare utendørs, men også i mitt hjerte. De siste ukene har vært tøffe, vonde og såre. Jeg kommer meg nok gjennom denne høsttiden også, men det er vanskelig. Maten tar overhånd over livet mitt nok en gang, og det er vondt. Vondt å ikke ha kontroll. Vanskelig å føle seg så maktesløs.
IMG_4906
Men det er bare en tid, så blir det bedre. For etter regnet skinner solen, slik er det alltid. Det tar bare tid å finne tilbake til solen, å klare å se solskinn igjen.
IMG_4912

Jeg var ikke på skolen i går (mandag), første dag etter høstferien. Jeg tror heller ikke jeg kommer meg dit i dag. Det får bare være. Jeg får heller jobbe hjemmefra et par dager, gjøre det jeg orker og klarer. Helsa kommer først, og jeg må prøve å komme meg over denne kneika. Aller først må jeg prøve å få sove. Det er første bud. Men det er vanskelig, når tankene kværner rundt og ting er dystert. Jeg får bare ta en dag av gangen, håpe at det blir bedre snart.

7 kommentarer om “Høsten er her

 1. ❤ Kjære vennen..
  Vit at du er så god, åpen, kreativ og fantastisk!
  Høsten er ei tid, som ikke passer alle.
  De vonde tankene kommer, sammen med de mørke kveldene og nettene…
  Ting "kjennes tungt" og vondt, og vondt blir kanskje til verre,
  fordi man ikke klarer å se andre sider…

  Men vit at du ikke er alene, vennen!!
  Maten blir ei utfordring; man bruker den til "å beskrive følelser i kroppen"..
  – Det er "det eneste vi har kontroll på",
  i våre egne sinn og tanker… Og vi låser oss inn i et mønster,
  som føles "trygt og godt", men allikevel så destruktivt…

  Sender deg mange gode tanker, solstråler, og masse forståelse!

  Glad i deg, og vit at "jeg er her", på mail, Face og mobil 😀

  Klem,
  Kjerstin

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s