Hverdag, tanker og meninger

Denne gangen skal jeg ikke gi slipp

Det er 1. november i dag, og jeg har ikke blogget siden 14. oktober. Det har sine grunner. Jeg har hatt det veldig tungt den siste tiden, og har vært innlagt en liten periode. Ting føles bedre nå, men jeg har fortsatt en lang vei å gå. Vi mennesker har det ofte med å borre oss ned i det vonde, når livet blir vanskelig – vi gir slipp, og gir opp for et øyeblikk. Det har jeg virkelig ikke tenkt til å gjøre mer. Jeg har vært så langt nede, så alt for lenge. Jeg VIL leve livet. Jeg vil klare å holde meg på bena denne gangen.

Jeg har vel kanskje sagt det mange ganger før også, at DENNE gangen skal jeg klare meg. Men nå er det nok rett og slett! Selvsagt kan man ikke alltid bare bestemme seg for å bli frisk, men å ha en positiv innstilling kommer man langt med. Denne gangen skal jeg ikke gi slipp …

IMG_7147 as Smart Object-1
Innerst inne vet jeg jo så godt at jeg har mye å kjempe for. Mange gode ting i livet mitt, og mange mål og drømmer om fremtiden.

Til dere som sliter: aldri gi opp! Aldri slutt å kjempe. Stor styrkeklem fra meg til alle der ute, som trenger det.

5 thoughts on “Denne gangen skal jeg ikke gi slipp

 1. Du er så unik, Marthe!
  Du er et vakkert menneske, på innsiden og utsiden!
  Du har så god innsikt i eget liv,
  og jeg vet du vokser på oppturer- såvel som «mindre gode turer»,<
  slik du har beskrevet her!

  Men jeg vet at du ikke gir opp,
  og jeg vet du har så mye i deg,
  som bare vil fortsette å blomstre og vokse for hver dag!

  Selv om det kommer "motbakker" er det ingen stopp, eller hinder..
  Det tar bare litt lenger tid å komme opp,
  og kanskje trenger man litt hjelp, for å "komme seg over kneika",
  slik som du beskriver i ditt innlegg her…

  Du er så verdifull og jeg er så glad for å ha blitt kjent med ei så god ung dame som deg, Marthe!

  Stå på!
  Klem og glad i deg!
  – Kjerstin

  Lik

  1. Takk for så gode ord! Du er også et veldig vakkert og unikt menneske. Jeg har blitt ufattelig glad i deg på den stunden jeg har kjent deg. Du er et snilt og varmt menneske, med mye hjertevarme og omsorg å gi til andre.

   Klem fra meg, og takk for at akkurat DU er som du er.

   Lik

 2. Helt sant det som blir skrevet. Du er et flott jente. Står på selv når ting er veldig vanskelig. Kjempe stolt og veldig glad i deg. Klem fra mamman din.

  Lik

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s