Vakre dyr

IMG_8402 as Smart Object-1
Et bilde av min kjære Linus, som fylte 1 år i september. Linus er en ordentlig godgutt, med altfor mye energi og mye kjærlighet å gi.

IMG_6087
Min nydelige Enya Fiona, som er så vakker og skjønn. Dessverre er hun fryktelig redd for alt og alle, og det er så vondt å se at hun har det slik. Hun er 3 år gammel, og bor hos mine foreldre etter jeg flytta.

IMG_7924 as Smart Object-1 bw
Oskar er som min reservehund. Han er en herlig kar, på 5(?) år som jeg har blitt veldig glad i. Elin er hans eier, og hun er jeg også ufattelig glad i. Dere betyr veldig mye for meg, begge to!

IMG_1773
Clara! Jeg savner henne utrolig mye, hun var min følgesvenn fra år 2000 til 2012. Hun var så vakker, tålmodig, men også en ordentlig sta katt. Hun hadde sin egen vilje, men når hun ville ha kos – fikk hun ikke nok. Jeg er så glad for at jeg fikk bli kjent med et så vakkert dyr som deg.

4 kommentarer om “Vakre dyr

  1. I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
    I really hope to view the same high-grade blog posts by you later on as well.
    In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own blog now 😉

Det er stengt for kommentarer.