Fremtiden ligger for mine føtter

Denne dagen føler jeg at kommer til å bli bra. De siste dagene, for ikke å snakke om ukene – har vært tøffe. Men i dag føler jeg at ting er greit. Ikke toppers, men greit i hvert fall. Jeg føler at det er håp for at ting kan bli bedre, og håp om en fremtid.

Det er jo så mye jeg ønsker å gjøre i fremtiden, så mye jeg ser frem til. Først og fremst gleder jeg meg til å komme i gang med skolen igjen, etter å ha vært borte over en måned. Jeg gleder meg til desember, så jeg kan pynte til jul, og jeg gleder meg til nyttår. Et nytt år vil gjøre meg godt nå, tror jeg. Da kan jeg starte på «nytt» med blanke ark og fargestifter til.


Jeg gleder meg til å kunne skrive nyttårsforsetter for 2015, og ikke minst å forhåpentligvis klare dem. I dag skal jeg bruke dagen på å redigere bilder, kose med Linus og skrive litt.

En kommentar om “Fremtiden ligger for mine føtter

  1. 😀 Ta en dag om gangen, og start hver dag «med blanke ark, og fargestifter til» 😉

Det er stengt for kommentarer.