Portretter og en liten oppdatering

IMG_8609
IMG_8591 as Smart Object-1
IMG_8257 as Smart Object-1
IMG_8212 as Smart Object-1
To jenter, fire portretter. To vakre sjeler, i livets univers. Jeg er tilbake på bloggen etter en liten pause, og det betyr mye bilder fremover! I morgen legger jeg ut noen gamle bilder av min kjære katt Clara, som ikke er blant oss mer – savner henne for hver dag, til tross for at det er lenge siden hun døde.

Nå skal jeg spille litt mer The sims 2, som jeg er helt HEKTA på igjen. Jeg hadde egentlig bestemt meg for kun å spille 4’eren, men ser ut til at jeg ble bitt av basillen, og begynner igjen med 2 og 3 også.

2 kommentarer om “Portretter og en liten oppdatering

  1. […] Jeg har nå kommet til siste del i Tilbakeblikk-innleggene. Det er del 3, og vi er i september. Det er september, høsten er på vei – trærne skifter farge. Jeg har fire photoshooter, ting går bra på skolen, og livet er herlig – hele måneden er grei. Helt til jeg går på nok en smell i oktober. På bloggen la jeg ut bilder fra photoshoot med Carina og senere enda flere. Jeg tok mange bilder av henne, så legger ut noen flere i morgen, da jeg har mange på lager.Jeg la også ut bilder av Cathrine i september (bilder fjernet), og flere bilder av både henne og Carina en stund senere. […]

    Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s