Portretter og en liten oppdatering

IMG_8609
IMG_8591 as Smart Object-1
IMG_8257 as Smart Object-1
IMG_8212 as Smart Object-1
To jenter, fire portretter. To vakre sjeler, i livets univers. Jeg er tilbake på bloggen etter en liten pause, og det betyr mye bilder fremover! I morgen legger jeg ut noen gamle bilder av min kjære katt Clara, som ikke er blant oss mer – savner henne for hver dag, til tross for at det er lenge siden hun døde.

Nå skal jeg spille litt mer The sims 2, som jeg er helt HEKTA på igjen. Jeg hadde egentlig bestemt meg for kun å spille 4’eren, men ser ut til at jeg ble bitt av basillen, og begynner igjen med 2 og 3 også.

2 kommentarer om “Portretter og en liten oppdatering

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s