Tilbakeblikk på 2014 – del 2

Vi er allerede en måned inn i det nye året – og jeg innser at jeg ikke har blogget siden slutten av desember. Det siste jeg skrev om, var et tilbakeblikk på året som hadde vært. Jeg skrev om januar til april, og nå kommer neste del av året, mai til august.
IMG_9321
Mai startet bra, jeg la ut en god del dikt på bloggen, og ting gikk bra på skolen. Men jeg gikk på nok en smell. Ting ble vanskelig igjen. Mye på grunn av en prøve i norsk der jeg fikk 4+. Det knakk meg. Jeg takler ikke under 5- som karakter, det går bare ikke! Jeg var følsom og sårbar, og da skal det ofte ikke stort til før ting blir vanskelig igjen. Noe positivt denne måneden var at jeg lærte mye om meg selv, på godt og vondt. Det var en måned jeg kan si at jeg utviklet meg som menneske. På bloggen skrev jeg om boken Fuglane av Tarjei Vesaas, en bok jeg har et sterkt forhold til. Jeg leverte også inn en oppgave på 9 sider i norsk på skolen, som jeg fikk tilbake med karakter 6. Jeg la også ut novella Livets farger på bloggen, som jeg hadde skrevet året føre. I slutten av måneden ble jeg innlagt.
IMG_9352
Mai gikk over til juni, det eneste hverdagen handlet om var vekt. Ting var veldig tungt. Etterhvert ble juni-måned bedre. I midten av juni skjedde det to store ting i livet mitt, for det første fikk jeg verdens nydeligste hund, Linus. Han var en 9 måneder gammel blandingshund (Shih Tzu/japansk spisshund), og jeg falt pladask for han. Han har gjort hverdagen min så utrolig mye bedre, på mange måter.

Den andre tingen i juni var at jeg ble vegetarianer. Og jeg angrer ikke et sekund. Det er en helt egen frihet for meg å vite at jeg ikke spiser dyr. Levende vesener! Jeg har aldri vært noe spesielt glad i kjøtt uansett, og er det smaken man er ute etter, finnes det mange gode erstatninger for kjøtt.

Den gode sommerfølelsen begynte sakte, men sikkert å ta form. Jeg hadde sommerferie, og den mørke delen av juni var over.
IMG_9343
Juli kom smygende, jeg fylte 19 år 3. juli, og resten av måneden var helt okei. Måneden ble brukt til å være med venner, lese en god del i Rosehagen-serien (som jeg startet på nytt med), og ellers prøve å nyte livet. En måned som får en sterk 7-er, på en skala fra 1-10.

August hadde begynt, skolestart nærmet seg, og det var varmt – så fryktelig varmt. Jeg har aldri vært spesielt glad i sommeren, på grunn av temperaturen. Det blir litt i det meste laget.

Skolen begynte igjen, noe som var en stor glede for meg. Jeg begynte å glede meg til høstfargene, og julefeiring – allerede i august! Ting var på stell, og fremtiden gikk meg i møte.

Dette var de 4 midterste månedene i 2014. I løpet av uka legger jeg ut del 3, den siste.

En kommentar om “Tilbakeblikk på 2014 – del 2

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s