Tilbakeblikk på 2014 – del 3

Jeg har nå kommet til siste del i Tilbakeblikk-innleggene. Det er del 3, og vi er i september.
IMG_7502
Det er september, høsten er på vei – trærne skifter farge. Jeg har fire photoshooter, ting går bra på skolen, og livet er herlig – hele måneden er grei. Helt til jeg går på nok en smell i oktober. På bloggen la jeg ut bilder fra photoshoot med Carina og senere enda flere i november. Jeg tok mange bilder fine, og har enda mange på lager som jeg kommer til å dele etter hvert.

IMG_7550
Oktober var her, jeg chattet mye med gode venner og var på besøk hos min kjære mormor i høstferien. Jeg skrev et innlegg om hvordan du kan bli en bokelsker og la ut en novelle. Når midten av måneden hadde kommet skrev jeg:

«Høsten er her, og det stormer. Ikke bare utendørs, men også i mitt hjerte. De siste ukene har vært tøffe, vonde og såre.Jeg kommer meg nok gjennom denne høsttiden også, men det er vanskelig. Maten tar overhånd over livet mitt nok en gang, og det er vondt. Vondt å ikke ha kontroll. Vanskelig å føle seg så maktesløs.» Resten av oktober ble bare verre og jeg ble etterhvert innlagt. 1. november skrev jeg på bloggen at denne gangen skal jeg ikke gi slipp. Og jeg har ikke vært innlagt siden.

IMG_0629
November kom, med sin kulde og mørkere kvelder. Dagene ble sakte, men sikkert bedre – og jeg følte håpets trygge hinne rundt meg. Jeg la ut mange dikt på bloggen som jeg hadde skrevet tidligere, og skrev også en god del nye dikt denne måneden. Jeg leste mye, og startet også opp en lesesirkel på Facebook, sammen med Katarina.

IMG_7124 as Smart Object-1
Desember hadde kommet, jeg var i julestemning og stor-pyntet leiligheten med alle vakre engler jeg hadde. Nisser, snømenn, ugler og stjerner var også på plass. Desember var fin på sin måte. Rundt julaften hadde jeg det ganske tøft, men ellers var måneden overkommelig.

Jeg var nå klar for et nytt år!

2 kommentarer om “Tilbakeblikk på 2014 – del 3

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s