Rhodos 2013

IMG_1778
IMG_2929
IMG_2827
IMG_2822
IMG_2378
IMG_2353
Noen bilder fra jeg var på Rhodos sommeren 2013. Jeg håper på en tur til neste år, da det mest sannsynlig blir en Roma tur på meg og foreldrene mine i sommer. Så Juli 2016 vil jeg gjerne til Rhodos igjen, for 7. gang. Merker jeg har litt reisefeber nå, og har veldig lyst til å ut i den vide verden.

2 kommentarer om “Rhodos 2013

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s