Reiser

Rhodos 2013

IMG_1778

IMG_2929

IMG_2827

IMG_2822

IMG_2378

IMG_2353
Noen bilder fra jeg var på Rhodos sommeren 2013. Jeg håper på en tur til neste år, da det mest sannsynlig blir en Roma tur på meg og foreldrene mine i sommer. Så Juli 2016 vil jeg gjerne til Rhodos igjen, for 7. gang. Merker jeg har litt reisefeber nå, og har veldig lyst til å ut i den vide verden.

2 thoughts on “Rhodos 2013

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s