Fire fotografier

IMG_2883
IMG_2997
IMG_2938
IMG_2843
Fire bilder som jeg tok i Oslo for 3 år tilbake. Satt og kikket litt i arkivet, og kom over disse – så tenkte jeg kunne dele dem. Jeg vet jeg sa at det skulle komme et dikt til på fredag/lørdag, men det fikk jeg ikke til, da jeg var hos ei venninne i Skien. Hadde ikke med pc-en, så da kommer det noe i løpet av uka i stedet.

Dagen i dag har vært fin, men jeg har vært ganske trøtt og sliten. Til tross for det gikk jeg og Linus en god tur på nærmere 1,5 time. Deilig å gå tur når sola skinner. Vi blogges.

4 kommentarer om “Fire fotografier

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s