Et vakkert menneske

IMG_8339 as Smart Object-1
IMG_8161 as Smart Object-1
IMG_8175 as Smart Object-1
IMG_8359 as Smart Object-1
Noen bilder av ei vakker jente! Håper på godvær i morgen, for det blir det et ny photoshoot på oss! Disse bildene er fra i fjor, og hvis du blar litt i portrett-arkivet, finner du også noen fra 2013 – da hun hadde mørkt hår.

Senere i dag kommer det et dikt og noen flere bilder tenker jeg. Det har ikke blitt så altfor mye blogging i det siste, da jeg har besøk og har vært veldig opptatt. Har hatt besøk av Anna siden fredag, og det er veldig koselig!

3 kommentarer om “Et vakkert menneske

    • Du må jo virkelig ha søvn problemer som sitter oppe å skriver så mye møkk på natta. Hvor lenge skal du egentlig holde på? Et liv, jobb,struktur i hverdagen, gå litt i deg sel, på seg selv kjenner man andre. Bare noen stikkord for å hjelpe deg i gang. Syntes faktisk synd på det patetiske lille menneske. Atter en gang lykke til.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s