5 kommentarer om “Shades of grey

 1. Virkelig nydelige bilder av Carina!!
  Du er så flink til å «treffe» de rette øyeblikkene!!

  Nydelig, Marthe og Carina!!

  Klem,
  Kjerstin

 2. Ja, virkelig fine bilder! Her likte jeg best nest siste bilde av Carina, ho ser så yndig og flott ut der. Smiler med øynene sine, og smiler fint. 🙂 Men alle bildene er fine på hver sin måte og.

  • Ja, jeg er enig i at det er fint. Jeg liker jo alle ganske godt, men de passer best sammen som en helhet. Ulike uttrykk på en måte. Jeg starter og avslutter med detaljer (smykke og sko) og fyller opp med fire bilder i mellom – med forskjellige ansiktsuttrykk. Tankefulle, men ikke for alvorlige. Og det nest siste hvor hun smiler litt. Nå er det 4. året vi har hatt photoshoot, og det er veldig artig å se hvordan hun utvikler seg med årene. Ulik stil på bildene og hårsveis. Og jeg som endrer litt redigering ettersom tiden går.

   Disse er fra året føret og har igjen et litt annerledes uttrykk: https://livetsrose.net/2015/05/06/et-vakkert-menneske

   Første året hadde hun mørkt kort hår, deretter lyst på linken jeg sendte og her litt mørkere blond. I år er det brunt men kortere enn på disse fra i fjor. Gleder meg til å legge ut årets bilder etter hvert, når redigeringen er klar og jeg ikke har planlagte innlegg på bloggen 🙂 Til torsdag kommer det noen portretter fra en photoshoot med noen andre, fra 2014. Jeg har alltid mye bilder på lager som jeg kan dele.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s