Sommervarme og søvnmangel

Det er sent, men jeg får ikke sove. Klokka er snart 3, og det er vel ikke lenge før det begynner å lysne ute. Jeg sliter med å sove for tida, nettene blir lange. Jeg vet ikke riktig hvorfor, for hodet er på plass for tida, så det er ikke det som hindrer meg i å sove.
IMG_0614 as Smart Object-1
Den siste tiden har ting gått veldig opp og ned. Jeg måtte avlive min kjære hund, Linus – i slutten av mai. Det har vært fryktelig vanskelig å leve uten han. Men nå var jeg heldigvis så heldig at jeg hadde muligheten til å skaffe meg en ny hund igjen med en gang. Tror det var den beste løsningen for meg.

Så nå har jeg ei lita frøken på 2 måneder i huset. Mira har jeg kalt henne. Hun er blanding av Malteser og dvergpuddel. Et skjønt lite nøste 🙂 Kommer til å legge ut bilder av henne senere i dag.
IMG_0582 as Smart Object-1
Det er lenge siden jeg har blogget nå. Den siste tiden har jeg ikke gjort spesielt mye. Jeg fikk ikke tatt eksamen i norsk, slik jeg skulle – da jeg på toppen av det hele mistet Linus samme uka som jeg skulle ha eksamen. På sammenbruddets rand, satt jeg heller helsen først.De siste dagene har jeg for det meste vært hjemme med Mira, lekt og kost med henne. Sett litt på serien Kyle XY, og redigert litt bilder. Fikk kjøpt meg et nytt objektiv for skattepengene (som kommer snart). Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM ble mitt for et par uker siden!


Ville bare skrive litt igjen. Skal bli flinkere til å oppdatere bloggen jevnlig. Jeg skriver mer senere i dag, så får dere nyte dagen og sommervarmen som har kommet!

En kommentar om “Sommervarme og søvnmangel

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s