Mira

IMG_0854 as Smart Object-1
IMG_0853 as Smart Object-1
IMG_0689 as Smart Object-1
Dette er Mira! Min nydelige lille jente. Godklumpen og rampen, som bare er 2 måneder gammel. Hun er så ufattelig skjønn, kjælen og tillitsfull! Utrolig glad for at jeg har fått henne i hus. Fikk ikke lagt ut bildene før nå, for det er litt ting som skjer i livet mitt for tida. Jeg har bestemt meg for å flytte fra Kragerø. Skriver mer om dette senere, nå skal jeg pakke litt mer.

8 kommentarer om “Mira

  • Nå syntes jeg du anonym burde tenke litt. Hvis du har noe oppe i toppen da? Går jo ikke an å skrive sånn. Alle fortjener noe godt i livet. Tenk å synke så langt ned å ikke kunne stå frem å si hvem man er. Skjule seg bak anonym. Du er den feigeste jeg noen gang har kommet ut for. Bare en ting å si igjen, tomt ja helt tomt. Håper du sover godt om nettene?

    • Flink med ord du anonym. Litt dårlig ordforråd eller? Så jeg fortjener heller ikke å ha det bra? Synd for deg for jeg har det veldig bra. Har alle og alt jeg trenger i livet mitt. Det setter jeg veldig pris på også. Nyter hver eneste dag. Det burde du også prøve. Er virkelig å anbefale
     .

     • Takk for en god kommentar! Helt enig i at denne anonyme personen burde vurdere å sette pris på livet og nyte dagene. Det kan jo ikke vært greit å ha det så dårlig at man har behov for å tråkke på andre.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s