Naturens makt

IMG_3044
IMG_9989
IMG_3262
3 ulike bilder, fra 2 forskjellige land. Vakre fjell og horisonter, fargerikt og mektig. I dag skal jeg bruke dagen på å pakke mer. Jeg får svar på leiligheten jeg har sett på i Skien, i løpet av uka. Nå har jeg pakket 35 esker, og det blir vel sikkert over 50. Hadde jo godt over 50 esker sist gang jeg flyttet i hvert fall. Ha en fin dag folkens 🙂

En kommentar om “Naturens makt

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s