Flytting og feiring

Da var det kvelden igjen allerede! Tiden flyr forbi. I dag har jeg hatt koselig besøk av Dina, som besto av mye skravling og hygge. Jeg har pakket litt flere esker, og dessverre fått et nei på den første leiligheten jeg var å så på i Skien.

I morgen skal jeg ha visning på min egen leilighet, som jeg skal leie ut – og tirsdag blir det å sjekke ut en ny leilighet i Skien.
IMG_0336 as Smart Object-1

På fredag har jeg bursdag, 20 år fyller denne gamle skrotten. Det blir en rolig feiring, med besøk hos mor og far på dagen, og ut å spise på lørdag. Nå er resten av kvelden spikret med The sims 4 spilling og tur med lillemor.IMG_0323 as Smart Object-1

2 kommentarer om “Flytting og feiring

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s