Tilbake på bølgen

Det har allerede blitt lørdag, og jeg føler dagene bare flyr forbi. Siden sist gang jeg skrev har det blitt augustmåned, og flyttingen nærmer seg med stormskritt! På mandags ettermiddag må alt være pakket og klart, for da kommer flyttebilen. Jeg gleder meg veldig til å flytte, men gruer meg litt til alle tunge tak og utpakking. Det er litt stressende, men selvfølgelig også litt gøy å pakke opp alle tingene igjen.

Rar som jeg er, blir det nesten julaften for meg, når jeg pakker opp de ørten eskene med bøker, og innser at oisann, den boka der har jeg glemt at jeg hadde.

IMG_8996

Over ser du et lite kunstverk som jeg lagde i photoshop av et gammelt, egentlig ubrukelig bilde. Det er fint mulig å bruke uskarpe, dårlige bilder til noe, bilder som man egentlig ville ha slettet. Litt leking i Photoshop kan gi gode resultater.

Så, hva har skjedd den siste tiden? Har jeg hoppet av bloggbølgen og fulgt min egen vei? Nei, og det kommer nok heller ikke til å skje. Jeg vil nok alltid være en blogger i hjertet, selv om det ikke alltid er god nok tid til jevnlig publisering av innlegg. Men jeg er her, bare ikke alltid like ofte.


I dag har jeg vært en tur i byen med foreldrene mine, og lille Mira. Mira er jo nå snart 4 måneder, og fortsatt like rampete, hvis ikke verre! Men hun er nydelig. Helskjønn er hun. Når jeg flytter har jeg ikke mulighet til å ha henne hos meg i ukedagene, da det viser seg å bli litt flere timer med skole + buss enn jeg trodde. Så derfor skal hun bo hos mamma og pappa fra mandag til torsdag (eller fredag), det kommer litt ann på hvordan skoletilbudet mitt blir. Så blir hun hos meg i helgene.

Dette var en liten oppdatering i hvert fall. Jeg skal blogge litt senere i kveld også, bare jeg har fått meg en dusj og spist kveldsmat.

5 kommentarer om “Tilbake på bølgen

    • Nei huff ikke gjør det Marthe det er for kaldt å bade nå. Da får vi bruke svømmehallen hvis vi skal bade nå…

          • Huff da anonym tenk at jeg kunne ta så feil da. Dum er jeg nok ikke det er helt sikkert. Skjønner jo selvfølgelig at du mente å drukne seg . Bare patetiske utenksomme mennesker som kan skrive sånn drit. Tenker jo ikke lenger en nesa er lang du. Hm har du noen nese tro?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s