10 bilder fra i fjor

Jeg har fått noen spørsmål om hva som er favorittbilde mitt av de jeg har tatt selv. Det er en umulig oppgave å skulle velge ut et bilde. Derimot å velge 10 bilder fra fjoråret som jeg er fornøyd med, er enklere. Så her kommer de, 10 bilder fra 2014:
IMG_9150
Et portrett av Marikken, fra en photoshoot på Berg.

IMG_8359 as Smart Object-1
Et portrett av Carina, fra september i fjor. Dette er fotografert på kirkegården på Kalstad.

IMG_7302
Et blomsterbilde på forsommeren.

IMG_7333
Nok et blomsterbilde.

IMG_7416 as Smart Object-1
Et bilde av Linus-gutten min, som er dypt savnet.

IMG_7923 as Smart Object-1
Et bilde av vakre Oskar, som jeg ikke har publisert på bloggen tidligere. Oskar er hunden til Elin, min tidligere støttekontakt.

IMG_8863 as Smart Object-1
Et bilde av Elin.

IMG_8999 as Smart Object-1
Nok et bilde av Elin.

IMG_6997
Minner bak lukkede vinduer. Minner jeg ikke kjenner til.

IMG_7660 as Smart Object-1
Bær på Jomfruland.


Jeg kunne sikkert ha funnet enda finere bilder fra i fjor, hvis jeg hadde brukt mer enn en halvtime på dette innlegget. Men disse bildene er jeg fornøyd med, selv om jeg ikke kan si med hånden på hjertet at det er de «aller beste» fra i fjor. Det hadde vært en mye større jobb å gå gjennom bildene så nøye, at jeg kunne si det helt sikkert.

Nå skal jeg pakke litt mer, og senere i kveld skriver jeg et innlegg om temaet selvskading.

7 kommentarer om “10 bilder fra i fjor

  • Nei kjære vene nå må du gi deg anonym. Du må jo være fullstendig forstyrret i hode. Nå har du snart skrevet noe drit på alle innleggene på denne bloggen. Det finnes hjelp til slike som deg tro meg. Skriv hvem du er så kan vi snakke men huff da jeg tenkte jo ikke på at du er så feig at det tørr du jo ikke.. Dette er jo blitt underholdning så dumt er det. Skal vi si du er på tre fire års stadie? Kan ikke være stort mer.

    • Det er jeg virkelig ikke så sikker på anonym. Da må det jo være noe annet galt men jeg vet ikke hva det kan være. Har ikke vært utfor sånne som deg før å håper jeg slipper å komme utfor flere av samme typen. Ikke noe hjerte ikke noe vett nei dette må være noe alvorlig.

     • Enig med Bente her, det er heller ikke jeg så sikker på. Når man skriver slik som du gjør, er det jo sannelig ikke godt å vite hva som er galt. Hjerteløs og tilbakestående er dessverre betegnelser som passer godt på deg jo.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s