7 kommentarer om “Sykepleier

    • Du verden! Enda en ny anonym person, har du funnet veien hit fra forumet kanskje, kjære deg? SÅÅÅ TØFF bak tastaturet og greier!

      Skamme meg? Jeg har ingen verdens ting å skamme meg for. Fikk hjernen min i går? Nei, jeg må bare skuffe deg med å si at jeg har levd litt lenger enn en dag, og både jeg og hjernen min kommer til å leve i mange år til. Derimot anonyme jævler som skriver dritt på en blogg, har jeg ingenting til overs for. De har jeg FÅTT NOK AV. Så med mindre du har noe mer fornuftig å si, foreslår jeg litt grubling resten av dagen, i stede for drittkommentarer på en blogg, til et menneske du ikke kjenner.

      Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s