Å søke etter noe annet

Jeg sitter og ser på statistikken på bloggen nå. Antall lesere har aldri interessert meg så mye, men derimot ting som hva folk har søkt på for å finne bloggen min, er spennende. Det er merkelig hvor mye rart folk har søkt på, for deretter å klikke seg inn på min blogg. Ting jeg aldri har skrevet om og ting som er helt sprøtt.

Selvsagt søker folk på forskjellige varianter av navnet mitt, og det er jo greit nok. Men folk har også søkt på “livets rose selvmord”, “selvskading porsgrunn” og “hund nozinan”. Det sjokkerer meg med enkelte av disse søkene. Og sistnevnte om hunder og nozinan skjønner jeg ikke hvorfor noen skulle søke på.

Jeg finner også mange andre søk. Det er ikke rart at de finner bloggen min ut fra noen av disse søkene, da det holder med et ord i søket som finnes på bloggen, så kan jeg komme opp i søkeresultatene. Jeg har jo brukt ordet “hund”, og dermed vil jeg vel havne et sted blant resultatene.

Jeg blir overrasket når jeg ser folk søke på ting som “trang liten jente fylt opp”, “mor og datter sexnoveler” og “eline døde blogg øyne”. Det er søk som i mine ører høres veldig gale ut.

Så har man jo de som søker etter “norges beste hore”, “hva er en hore”, “stygg kropp” og “ungdom uten klær”. Man kan jo virkelig lure på hva disse personene bak skjermen tenker på. Det som er rart er at de også har trykt inn på bloggen min, der de øyeblikkelig ser at tittelen på innlegget ikke handler om disse tinga.
IMG_2402
“blogg om overdose”, “bestill belteseng her” og “svake menneske” er også søkeord som har ført mennesker til bloggen min.

Det får meg til undre. Hva er det disse menneskene regner med å finne? Regner de med å få vite hvem som er norges beste hore? Og hvorfor skulle de ha interesse av å vite noe slikt?

Regner de med å finne bilder av “ungdom uten klær” eller få noen fæle treff på «trang liten jente fylt opp”?


Man kan jo begynne å lure på hva det feiler folk, og om alle egentlig har godt av nett-tilgang. Ja, dette var noen tanker på denne tidlige novemberkvelden. Nå skal jeg snart opp til mor og far en tur, og jeg kommer også til å blogge litt senere, da jeg har opplevd å få mange uhyggelige kommentarer den siste tiden. Mer om det senere.

9 kommentarer om “Å søke etter noe annet

 1. ❤ Du er ei fantastisk ung dame, Marthe!
  Takk for at du deler bloggen din med oss!
  Folk som "dette" fortjener ikke din tid og oppmerksomhet!
  Sier mer om dem…

  Fortsett å skrive, vennen min!
  Stolt av deg!
  Og glad i deg!

  • Takk for det, Kjerstin! Jeg skal skrive litt mer rundt de uhyggelige kommentarene senere, dette over var hovedsaklig merkelig ting folk har søkt på, og deretter trykt seg inn på bloggen min. Det er skremmende hvor mye sykt folk søker på.

 2. Er ikke rart folk har søkt etter livetsrose selvmord foreksempel da, for du har jo prøvd på slik idioti flere ganger!

  Selvskading porsgrunn er heller ikke rart, da du har kutta opp armene dine. At du vil ødelegge kroppen din slik for alltid forstår jeg ikke, ikke at jeg bryr meg egentlig, det er jo ditt liv.

  Syns bare hele denne bloggen her er ganske tragisk og dum, altså hvorfor skriver du sånne opplysninger om deg selv? Det er jo ikke rart du får mye dritt, når ikke du kan holde noe privat.

  • Hva er det du ønsket å oppnå med alle disse stygge kommentarene, anonym?

   Slik idioti har jeg prøvd flere ganger? Er det det eneste du ser det som, at selvmordsforsøk er idioti? Jeg tror virkelig ikke du aner hvor mye som kan ligge bak slike tanker og handlinger. Innerst inne har jeg jo ønsket å leve, men når livet har blitt alt for tøft – og tankene for mørke, mister man håpet, livsgnisten. Jeg kunne virkelig ønske du kunne forstå at ikke det bare er en idiotisk handling man nesten gjør for «morro skyld». En dag sitter du der selv og har mistet livsgnisten, møtt veggen – hva tenker du da?

   «Selvskading porsgrunn» reagerte jeg på at noen søkte på, og det var jo ikke relatert til meg – kun at de klikket seg inn på bloggen min etter søke, og da regner jeg med det er et innlegg jeg har skrevet om «selvskading» eller «porsgrunn», jeg har aldri skrevet om det sammenhengende for å si det slik. At du ikke bryr deg om at jeg ødelegger kroppen min, er jo greit nok – jeg har jo for lengst forstått at du ikke bryr deg, og kun ønsker å lage kvalme. Selvsagt er det trist at jeg har ødelagt kroppen min, men det er jo ikke noe jeg «vil», det er en handling som har skjedd etter å ha båret på mange års sinne og smerte innvendig, som trengte å komme ut. Jeg skjønner det kan være vanskelig å forstå for andre, som ikke har gjort noe slikt selv. Jeg skal skrive en blogginnlegg om selvskading en av de nærmeste dagene. Ikke fordi du kommenterte dette, men fordi jeg har tenkt på det en stund.

   Okei, hvis du synes denne bloggen er tragisk og dum, hvorfor bruker du da tid på å kommentere stygt? DET forstår ikke jeg! Har du ikke noe bedre å gjøre enn å plage folk?

   Det skal sies at jeg er veldig åpen og ærlig på bloggen, men det gjør ikke bloggen min hverken tragisk eller dum. Jeg skriver om livet på godt og vondt, og ser ikke meningen med å late som at alt er greit, og at jeg lever på en «rosa sky». Slik er ikke livet, for de aller fleste.

   Ikke kan holde noe privat? Tro meg, det er mye folk ikke får vite på bloggen, mye. Det jeg skriver om det mørke, tunge og vonde i livet mitt – er bare toppen av isfjellet. Det er mange mye verre ting jeg kunne ha skrevet, men jeg har mine grenser jeg også. Og om jeg så hadde delt absolutt alt, betyr ikke det at jeg dermed fortjener å få dritt.

 3. Anonym: Selv om du føler deg sviktet av samfunnet, så ikke la det gå utover andre. Det finnes hjelp for slike som deg!

 4. Hei! Jeg søkte etter skrivekonkurranse og havnet på bloggen din, og jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det. Det er en veldig fin blogg som jeg gleder meg til å kikke mer på. Du skriver om såre og viktige temaer, og jeg er glad jeg fant bloggen din!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s