En klem fra en ukjent

I dag møtte jeg et menneske jeg har møtt kun et par ganger før. Jeg aner ikke hvem hun er, men hun snakker som om hun kjenner meg godt. Det er merkelig det der altså. Hver gang jeg møter henne gir hun meg en god klem. I dag sa hun at «du får ha en fin jul da, hvis jeg ikke ser deg før jula». Hun sier alltid merkelige ting når jeg møter henne, av ulik karakter. En gang tidligere når jeg hadde det ganske tungt ga hun meg en klem og sa at jeg fikk «ha god bedring». Hele greia er bare merkelig, for dette mennesket aner jeg ikke hvem er.

Hun virker alltid hyggelig, men det er likevel så rart. Det virker som om det “er” noe med henne, men jeg vet ikke hva. Hun opptrer vanlig og oppegående, men hvem er det hun tror jeg egentlig er?

Mest sannsynlig må hun forveksle meg med noen andre. Det er rart med slikt, hvordan et ukjent menneske kan lyse opp dagen vår. Komme fram fra intet, treffe oss på et vis – for så å forsvinne igjen, bort i massen.
IMG_0118 as Smart Object-1
Nå skal jeg lese litt blogger, og håpe i mitt stille sinn at ikke jeg opplever flere drittkommentarer i dag, det har vært nok de siste dagene. Så om DU anonym leser dette, bare la meg være, okei? Har du ikke noe fornuftig å si, la heller være.

12 kommentarer om “En klem fra en ukjent

  • Hvorfor gidder du å bruke din tid på å kommentere dette, «Anonym»,
   når du selv sier at du ikke liker å lese!
   – Hold kjeften din!

   Hadde du syns det var allright om jeg hadde fulgt etter hver av dine kommentarer,
   og skrevet at du er ekkel, stygg og usæl?
   «Er det noen i heletatt som vil klemmer deg?»

   Hold kjeft, eller ikke kommenter, og ødelegg denne fine bloggen til Marthe!
   Som er modig, tapper og unik, som deler sine ord og følelser med oss!
   Glad i deg, Marthe!

   Klem

   Liker

 1. Åå så koselig! Synes sånt er herlig jeg! Kanskje du ikke husker hun, men hun husker deg, eller kanskje hun leser bloggen din! Godt med slike gode mennesker! Hun ser nok hvor mye du trenger den klemmen og godheten i deg 🙂 så herlig ! 🙂

  Liker

 2. Veldig glad for å høre dette du skriver, Marthe!
  Du betyr mye for mange!
  Vi er mange som bryr oss om deg og er glad i deg!

  Liker

 3. Jeg har ikke noe fornuftig å si. Men jeg skriver likevel, fordi DU har verdi. Og jeg synes det er fint at mennesker bryr seg i dagens samfunn. Gi henne en juleglede til jul, som i Amalies jul og jul i Skomakergata. Kanskje blir hun like glad som deg.

  Liker

  • Ja, det skulle jeg gjerne gjort om jeg bare visste hvem hun var. Det er rart med slikt, hvordan enkelte mennesker krysser våre veier kun en gang, eller noen få ganger i løpet av livet, uten at vi noen gang får bli kjent med dem. Jeg har opplevd det før. Mennesker som gjør sterkt inntrykk på meg, for deretter å gå videre i livets syklus, mens jeg står igjen tankefull og undrende, men med et smil om munnen.

   Likt av 1 person

 4. Jeg har sittet å bladd litt i bloggen din. Mange kloke ord her, liker måten du skriver på. Så fint innlegg! Møte med fremmede mennesker kan forandre mye ja. Klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s