Lykkelig potetsalat-frelst veganerpike

Bloggen blir til tider ganske alvorlig, noe som er naturlig da livet også har mange alvorlige aspekter ved seg, og ikke alt er en lek her i livet. Men nå tenkte jeg å skrive et mer «glad-innlegg» om noe som gledet meg her om dagen.

Som lakto-ovo-vegetarianer var jeg veldig glad i potetsalat! Jeg kunne bokstavelig talt spise KUN potetsalat som et måltid, både slik ferdig på boks, og hjemmelagd. Potetsalat passer til det meste! Pastaretter, ved siden av salat, gryteretter, på rundstykker/brød, til grillmat, TIL ALT!

Det var derfor en sorg når jeg som veganer ikke kunne lage potetsalat som jeg var vant til å lage med rømme eller creme fraiche. Men selvfølgelig ofret jeg en slik ting for å bli veganer, det er bare en matrett.

Etter kort tid den perioden jeg bodde i Skien, fant jeg frem til Oatlys iMat fraiche – som er vegansk creme fraiche lagd av havre. Da kunne jeg igjen nyte potetsalaten min, og smaken ble lik, hvis ikke bedre.

Etter 2,5 måned i Skien flyttet jeg jo hjem igjen, og havre-creme fraiche var et tilbakelagd kapittel. De hadde ikke den ikke Kragerø, og potetsalaten sto på vent til eventuelle utenbysturer.

I begynnelsen av januar kjøpte mine foreldre iMat fraiche på Brotorvet, og jeg kunne igjen lage min potetsalat. Men 2 bokser holder ikke lenge, og det ble fort laget, spist og fordøyd. Så kom lykkedagen min hvor jeg var på Rema 1000 og handlet. Jeg kikker jo ofte innom kjøleskapene der, selv om det ikke er noe jeg kan ha – jeg tar bare et raskt overblikk for å se om det har kommet noe nytt. Jeg hadde tenkt til å spørre om de kanskje kun ta inn Oatlys iMat fraiche, men hva møtte meg denne kvelden?

Rema 1000 hadde tatt inn iMat fraiche i min nærmeste matbutikk kun noen hundre meter unna meg! Jeg kunne ikke blitt gladere på en ellers litt kjip dag. Jeg smilte fra øre til øre og puttet dem i handlekurven. Kassadama måtte også tro jeg var noe sprø når jeg skrøt de opp i skyene for at de hadde tatt det inn.

Lykkelige potetsalat-frelste veganerpiker, er ikke som andre piker. Rema 1000 på Kalstad skulle fått en stor blomst og deilig vegansk sjokolade. Dere er best!
IMG_8413 as Smart Object-1

6 kommentarer om “Lykkelig potetsalat-frelst veganerpike

  1. Så kjekt! Det er slike små gleder i hverdagen som kan få livet til å føles mye bedre til tider. 🙂 Fortsette med å kose deg med din potetsalat.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s