Kjære mamma!

IMG_0748
Kjære mamma, i dag er det din dag. Du fyller 51, og jeg har hatt gleden av å være en del av livet ditt i snart 21 år. Jeg er så ufattelig glad for at akkurat DU er min mamma.

Jeg vet jeg ikke alltid har vært lett å ha med å gjøre, at jeg har forårsaket mye bekymringer og smerte, både for deg og pappa. Men dere har stått der i tykt og tynt. Du har vært mitt fyrtårn når alt har vært mørkt, min livbøye. Takk, for at du er den du er – og holder ut med meg.

Gleder meg til å feire dagen din i dag, og mange bursdager i årene som kommer. Du er god som gull, du er best! Vit at jeg er stolt over å ha deg som mamma, selv om jeg ikke alltid er like flink til å gi uttrykk for det. Glad i deg.

8 kommentarer om “Kjære mamma!

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s