Gråtoner

Vis meg dine farger
La meg
se nyansene

La det mørke
bli lysere

Kanskje, bare kanskje
kunne vi finne
de lyse
gråtoner
– sammen

IMG_0835 as Smart Object-1
Et dikt fra 1. juli i fjor, med et par justeringer. Like aktuelt den dag i dag, 11 måneder senere. Ting er tungt i dag, mørkegrått – nærmere beksvart. Men jeg håper gråtonene vil lysne litt i løpet av dagen. Middels gråtone er bra nok for meg i dag, om jeg bare slipper det helt mørkeste …

4 kommentarer om “Gråtoner

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s