Når ord ikke er nok

IMG_1417 as Smart Object-1
IMG_1429 as Smart Object-1

Ord er ikke nok. Det vil aldri bli nok. For det finnes ingen ord som kan beskrive virkeligheten min. Ingen ord som kan få deg til å forstå. Jeg er bare så sliten. Lei. Alt faller sammen, og det er ingenting jeg kan gjøre for å forhindre det. Tar dette aldri slutt?

5 kommentarer om “Når ord ikke er nok

 1. Det tar slutt når du får nok vann og gjødsel, når nok folk behandler deg pent, når du er unyttig og likevel viktig som en rose er i en bukett.

  • Tror dessverre ikke det. Depresjoner og makteløsheten jeg føler når folk ikke har forståelse, kommer aldri til å forsvinne. Jeg kan føle jeg har det bedre i perioder, men forståelsen blir ikke større og depresjonene vil alltid komme igjen.

   Folk tror de forstår, men det er jo bare fordi jeg ikke orker å bli skuffet gang på gang – når de kun ser en brøkdel av bildet. Det er ikke at de misforstår meg heller, bare at de ikke er i stand til å se hele bildet – folk innser jo ikke mangelen på forståelse de har engang.

   Jeg er bare så sliten og lei. Kunne ønske noen var i stand til å forstå hvordan jeg virkelig har det, hvem og hvordan jeg virkelig er. Men det vil aldri skje, og det er heller ingen vits å håpe på. Det fører bare til nok en skuffelse.

  • Men jeg kunne virkelig ønske du hadde rett, Helene. Jeg er nok dessverre bare for mye for folk, for mye til at de kan forstå ordentlig, være i stand til eller overhode ha evne til å forstå. Det er nok for mye å forlange av mennesker.

   Når ting er slik som nå, føler jeg meg så ufattelig alene i verden. Som en marsboer som ingen forstår seg på.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s