Å finne bitene som er borte

Jeg har så mange tanker. Det er så mye jeg vil skrive, dele, få ut til verden! Så mye, at jeg nesten ikke vet hva jeg skal skrive noen ganger. Hvor jeg skal begynne, hva jeg skal si. Jeg føler mye, altfor mye. Og tenker enda mer. Har mange meninger, men klarer ikke sette ord på alt. Fordi mengden er overveldende, og det er begrenset hva som er av interesse for andre.

Men jeg har vært tilbake på bloggen noen dager nå, og det føles godt. Jeg tenkte å komme med en oppdatering fra den siste tiden. Men hva har skjedd på de 4 månedene jeg har vært borte?

Vel, jeg logget av 3. februar. Da var ting tungt, det ble for mye for meg. Februar var tung, kaotisk. 11. februar var psykologen min på siste hjemmebesøk i Kragerø, før jeg måtte dra til Oslo for videre timer. Jeg har jo hatt en veldig dyktig privatpraktiserende psykologspesialist som jeg har snakket med siden november 2014. Jeg tenker å lage et innlegg om det senere.

IMG_7621 as Smart Object-1
Februar ble til mars, og ting ble litt lysere. Jeg gjorde ikke spesielt mye, var for det meste hjemme med Mira. Redigerte litt bilder, leste en god del og så mye på ulike serier og filmer. Isolering kan man vel kalle det. Det gikk mot midten av mars, og humøret svingte veldig. Jeg gjorde lite, men tenkte mye, og skrev en god del. Jeg var på første psykologtime i Oslo i midten av mars. Fra tiden etter var det veldig tungt. Siste halvdel av marsmåned var vond, på mange måter. Alt falt sammen, jeg falt sammen – og det tok tid å plukke sammen bitene, prøve å reparere puslespillet som manglet biter.

Det har svingt veldig de siste månedene. Oppturer og nedturer. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skulle begynt om jeg skulle prøvd å beskrive hvordan jeg har hatt det. Ting går litt bedre nå, jeg føler det er på vei oppover – men jeg vil ikke ta gleden på forskudd. For plutselig smeller det igjen, og jeg føler meg maktesløs og ødelagt.

IMG_7606 as Smart Object-1
Jeg håper dette blir en overkommelig sommer, at jeg kan finne bitene av puslespillet som er borte. Sette det litt mer sammen, sette meg selv litt mer sammen. På tirsdag var jeg i Oslo, på 3. psykologbesøk dette året (+ hjemmebesøk i februar). Det føles godt å ha noen som virkelig lytter. Jeg snakket, spiste deilig vegansk middag på Funky fresh foods, shoppet litt og satt i kø på bussen. 40 minutter forsinkelse. Så vidt trafikken sneglet seg bortover veien, i nærheten av Larvik. Jeg kom meg hjem, og var fryktelig sliten.

Nå skal jeg spise litt nattmat, se noen episoder med Dexter – og skrive ned litt tanker for meg selv.

2 kommentarer om “Å finne bitene som er borte

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s