Storm i hjertet

Vi er allerede over halvveis i juni. Jeg er plaget av varmen, som alltid. Holder meg mest innendørs og prøver å ikke irritere meg altfor mye over finværet – som de fleste andre er fornøyd med.

Det har blitt fredag, dagene går så fort forbi. I går gjesteblogget fine Helene hos meg. Hun skrev et viktig innlegg om Asperger. I dag vil jeg dele noen seksordsnoveller. Vi har startet opp et prosjekt, som skal gå over 5 uker – der vi skriver seksordsnoveller hver uke, til ulike temaer. I dag er temaet sol, og den første seksordsnovellene jeg deler, handler om håpet:

”Håp og varme”
Solstråler
Varme
Håpet
om framtidens lys

Det er viktig å bevare håpet, viktig å ikke gi opp. Likevel finner jeg meg selv på bunnen, gang på gang. Ødelagt, nedstemt – og må prøve å plukke meg selv sammen. Finne bitene som jeg mistet. Noen ganger finner jeg de ikke igjen, de er borte for alltid.
IMG_7895 as Smart Object-1
Noe som bringer meg over til den neste seksordsnovellen:

”Stormfullt
Solskinn
i verden
Storm
i hjertet

Stormen. Det som stormer. Sjøen som aldri ligger blank og klar, som på en vindstille strand. Det stormer, og det vil det nok alltid gjøre – i større eller mindre grad.

I dag skal jeg prøve å gjøre dagen litt mindre stormfull. Se etter solen, selv om det er overskyet ute.


Helene har skrevet om forsoning og vennskap, og delt sin seksordsnovelle til temaet HER.

2 kommentarer om “Storm i hjertet

  1. Solen er ikke her i dag, men jeg liker den grå disen og de små dråpene av vann som faller ned fra himmelen. Kanskje er det Gud som gråter eller Jesus som dusjer. Jeg liker å leke med tanken.

    Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s