Høsten i Skien

IMG_1512 as Smart Object-1
IMG_1571 as Smart Object-1
IMG_1570 as Smart Object-1
IMG_1518 as Smart Object-1
IMG_1548 as Smart Object-1
Fem fotografier fra fjoråret. Grønne bilder fra høsten i Skien. Jeg må bli flinkere til å legge ut naturbilder, jeg har jo så mange på lager – som ligger og venter på å deles! Her er i hvert fall noen få.

Dagen i dag har vært overkommelig. Ikke den beste, men det går på et vis. Jeg er sliten, sliten av å tenke så mye. Overanalysere og grave i min egen fortid. Det gjør vondt, men det er bare slik det er.

Bildene er fra perioden jeg bodde i Skien i fjor. Det ble bare 2,5 måned før jeg flyttet tilbake til leiligheten min i Kragerø. Mye forandret seg, og veldig mye har skjedd siden i fjor på denne tiden. Vi er snart i juli, og jeg fyller snart 21. Tiden går fort. Dagene smyger seg sakte forbi, ukene forsvinner – blir til måneder, år.

For tre dager siden var det 8 år siden min første innleggelse. Jeg håper og tror det aldri blir flere, det er jo ikke noe jeg hadde fått utbytte av uansett. Men bare tanken på at det har gått 8 år. Det er mange år, mange minner – mye som kunne vært annerledes. Det har definitivt vært de 8 verste årene i livet mitt hittil. Så jeg velger å tro at de neste 8 årene blir bedre. At livet blir bedre.

7 kommentarer om “Høsten i Skien

 1. Jeg tror vi begge har gått litt i vonde minner de siste dagene. Det blir jo slik, når det går opp for en hvordan man har det sammenlignet med andre. Andres ungdoms- og studieliv. Vi får det aldri sånn. Men vi må lære oss å leve med det. Og det er litt enklere å gå veien sammen. Snart skal vi begge knipse bilder. Jeg med nytt kamera, du med ditt kjempeflotte. Og kanskje finner vi på små og store prosjekter via nett sammen. Sammen er vi ikke helt alene. Noen prøver å forstå. Les: Jeg nærmer meg deg så forsiktig og godt jeg kan.

  Liker

  • Ja, og jeg er dessverre en mester i å grave meg ned i det som har vært. Men det blir slik noen ganger, og noen ganger trenger jeg også å oppsummere årene for meg selv, gå gjennom det vonde – for å forstå og se sammenhenger.

   Det ER enklere å gå veien sammen, absolutt. Jeg håper vi begge får tatt mange fine bilder i sommer, og skrevet mye sammen, og på egenhånd på bloggene våre. At sommeren kan være noen måneder for vekst og utvikling, at ting blir noe bedre – for oss begge.

   Takk for at du nærmer deg meg, forsiktig og på en måte som gjør at jeg vet du forstår. Og jeg tror vi forstår hverandre ganske godt. Selvom vi er to ganske ulike individer, har vi likevel en felles forståelse for mye. Selvom jeg ikke helt klarer å sette ord på hva det er. Men fint er det i hvert fall.

   Liker

 2. Fine bilder 🙂 Forstår det gjør vondt å tenke tilbake på det som har hvert. Men tenk på at framtiden sikkert blir mye bedre!

  Liker

 3. Flotte bilder, likte spesielt godt det siste. Jeg er enig i det at tiden går veldig fort! Håper du får det bedre med tiden.

  Liker

  • Takk for det, jeg liker det siste godt selv! Jeg likte veldig godt lyset i bakgrunnen der.

   Ja, tiden går bare fortere for hvert år synes jeg – men det er litt fint også, å se alt passere.

   Jeg håper også at ting blir bedre med tiden, eller i hvert fall litt annerledes. Men det går opp og ned i bølger, og det vil nok alltid være slik.

   Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s