2 thoughts on “Han brenner min skog

    1. Ja, det er litt spesielt det diktet der. Jeg liker å skrive som om jeg var noe annet. Gi bygninger, ting, blomster eller her skogen personlige egenskaper eller følelser. Besjeling lærte jeg vel at det het på skolen. Altså å gi konkrete ting, dyr og planter menneskelige egenskaper.
      Det var i den forbindelse jeg ble inspirert og skrev dette diktet mener jeg å huske.

      Lik

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s