Kjører karusell

Livets karusell
tar meg med
på mange rundturer

Noen ganger
blir jeg svimmel
av alle inntrykkene

Andre ganger
blir jeg tilfreds
når også jeg
kan føle –
følelsen av lykke

6
Et dikt jeg skrev for nesten et år siden. Det sier mye om livet mitt. Hvor lett jeg har for å bli svimmel, nesten falle av. Alle inntrykkene som presser på, og presser meg ned, slengt av livet – falt av en roller coaster. Men når ting er bra, er det også veldig bra! Jeg kjører med på livets karusell, som et eventyr uten ende. Jeg spinner i riktig retning, og blir ikke svimmel – men føler lykke. Det er vakkert. Livet er jævlig vakkert noen ganger, bare så det er sagt!

3 kommentarer om “Kjører karusell

  1. Syntes dette var fint skrivi. Det ble sagt mye gjennom få ord. 🙂

    Livet kan garantert føles som en berg og dalbane, det er sant.

  2. Takk 😊 Ja, det går opp og ned! Svingningene for meg er veldig kraftige, men jeg ville ikke vært det for uten. Som jeg pleier å si: livet er ufattelig vakkert og ufattelig vondt på samme tid. Jeg føler alt så sterkt. Intenst.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s