Utgifter og uønsket bloggpause

Dagene går så fort! I dag er det allerede søndag, slutten på nok en uke. Jeg har ikke skrevet på noen dager nå, da jeg har hatt veldig mye å gjøre. Med en iMac som har slått seg vrang, har det blitt veldig mange timer for å redde filer. Det går, men tar ufattelig lang tid. Så de neste to-tre dagene (minst) vil jeg gjøre akkurat det samme.

Uka startet egentlig fint. Jeg har lagd mye god vegansk mat, skrevet en god del for meg selv, og vært mye ut. Jeg er bitt av basillen og spiller Pokemon Go! Gode barndomsminner, tanker fra min bekymringsløse tid av livet. Mira er storfornøyd med det tror jeg, for hun får lengre turer enn vanlig, fordi jeg fanger Pokemon.

Denne uka har jeg tatt årets første bad, det var virkelig på tide. Jeg er veldig glad i å bade, men bader helst i ferskvann. Og nærmeste ferskvann her jeg bor, er et stykke unna.

IMG_7745
Alt i alt en fin uke, hvis jeg ser bort fra slutten. Jeg kan ikke si jeg er spesielt glad for å måtte ut med rundt 35000 til en ny iMac. Men jeg får se på den lyse siden ved det, jeg får en bedre maskin. Jeg hadde uansett planlagt å kjøpe ny maskin om noen år, men ikke akkurat nå.

Jeg kommer nok ikke til å blogge så mye i tiden som kommer, da jeg ikke får redigert bilder og har mye å gjøre. Jeg tar en pause i hele neste uke, så får jeg se når jeg kommer tilbake.

2 kommentarer om “Utgifter og uønsket bloggpause

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s