En takk til livet

Jeg føler alt så sterkt. Det er så levende! Selv om et utvidet følelsesspekter betyr mer smerte, betyr det også glede, å føle lykke, se skjønnhet – i en helt annen dimensjon enn du kan forestille deg.

Livet er vondt og livet er vakkert. Magisk! Tenk at jeg flere ganger har ønsket å velge bort dette livet, ikke har trodd det er verdt det? Jeg er glad for at jeg fremdeles er her den dag i dag, at jeg ikke har klart å ta knekken på meg selv – etter flere forsøk i fortiden.
IMG_1577 as Smart Object-1
En takk til Livet, med stor L.

4 kommentarer om “En takk til livet

    • Takk for det, Helene! Jeg skrev teksten for noen dager siden og tenkte det ville vært fint å publisere den her, da det ble litt for langt på Instagram 🙂 Et flott innlegg du la ut i går også, jeg har ikke fått kommentert enda.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s