Å holde et annet menneske

Holdt du meg fast
eller ga du slipp?

Det eneste jeg husker
er den siste gangen
du holdt meg
i dine armer

Aldri har jeg
følt meg så fortapt
og lykkelig
på samme tid
IMG_0396
Dette er et dikt om noe som har vært, eller har det? Det er en tekst om å føle fortvilelse og lettelse samtidig. Å være lykkelig og fortapt, forvirret. Det er kanskje en tekst om kjærlighet. Jeg vet ikke. For jeg tror aldri jeg har følt ekte kjærlighet, eller er i stand til å elske.

Teksten er fra 2015.

7 kommentarer om “Å holde et annet menneske

    • Takk for det, Helene! Jeg har så mange dikt «på lager», og kommer stadig over dikt jeg vil dele. Det har ikke blitt så mange nye nå i år hittil, men i arkivet fra 2014 og 2015 har jeg mange. Og jeg er enig med deg, det er både et godt og vondt dikt, spesielt siden jeg selv vet det rommer så mye. Så mange tanker, og også en kombinasjon av flere personer og minner.

      Likt av 1 person

  1. Fint dikt. Liker også godt din beskrivelse av det, eller dine egne tanker som du skreiv etterpå. Et dikt kan si så mye med få ord.

    Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s