En skogstur

Fotografier, minner – fra en skogstur i desember. I et år for en stund siden, hvor alt var litt tåkete. Tankene var uklare, hodet forvirret.
IMG_6071

Galskapen og selvironien var inntakt, som alltid. Men bak morsomme ansikter, grimaser, humor og tøys – fantes det mye alvorlig. Vondt og smertefullt.
IMG_6113 as Smart Object-1

Jeg tenker tilbake på en fredfull skog. Vandrende. Med et forstyrret sinn. I bunnen av en bølgedal, ting var kaotisk. Tvangstankene var verre en noen gang på denne tiden. Depresjoner og selvskading varierte. Men det jeg husker høsten 2013 best for, var all tvangen. System og kaos som gikk hånd i hånd.
IMG_6181 as Smart Object-1

En sti som førte meg ut i et fremmed farvann. Jeg gikk meg nesten vill i skogen. I den mørke, tette skogen. Og akkurat dèt er bare en metafor, men minner meg likevel på andre skogsturer. Noen fine, kontrollerte – hvor man visste veien. Kunne nyte turen, fotografere – bare være til. Og andre; paniske, i mørket, på flukt – fra andre eller meg selv. Mest meg selv.
IMG_6047 as Smart Object-1
Hvor går veien videre? Hvilken sti ender jeg opp med å velge?

10 kommentarer om “En skogstur

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s