En pause fra inntrykk

Jeg er sliten. Føler jeg blir dratt i, fra alle kanter. Jeg blir irritabel, oppgitt og trenger rett og slett en pause. Fra sosiale medier, inntrykk, forventninger om svar. Mest av alt fra mennesker.

Det er ikke noe galt, jeg har det fint – men jeg trenger fred og ro. Bruke tid på det som faktisk betyr noe. For det er mye som er langt mer viktig enn blogg, Facebook, Instagram og fremmede mennesker. Livet mitt er viktigere – å føle harmoni og ro. Det jeg verdsetter, ikke hva alle andre måtte bry seg om.

IMG_1932 as Smart Object-1
Jeg er tilbake igjen før dere aner. Det går fort til 1. september. Men den tiden trenger jeg. Derfor blir bloggen lagt på vent disse 2 ukene. Det samme gjelder Instagram og Facebook. Noen ganger kunne jeg ønske jeg bare kunne reise langt vekk fra alt. Få fred, slippe å stresse – være helt alene. Men det er vanskelig, derfor får jeg heller begrense meg selv, når behovet er der.

På gjensyn!

9 kommentarer om “En pause fra inntrykk

  1. Forstår det at kan bli alt for mye noen ganger. Da er det fint at du skjermer deg og kommer tilbake når du har fått en etterlengtet pause. Syns du skriver bra og venter alltid på neste innlegg. Stå på videre ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s