Sommerfølelse for meg

Det er første helgen i september, og sommermånedene er over. Det bringer meg inn på temaet sommer som er det første i fotoutfordringen til meg og Helene (www.aspergerinformator.com)

I ti uker skal vi dele bilder til ulike temaer, hver lørdag. Først ut er sommer, siden den nå går mot slutten. Høstmånedene har startet, temperaturen synker – og sommerminnene blir mer fjerne.

Denne sommeren har det ikke skjedd stort i form av reiser eller spesielle opplevelser. Ikke synlig fra utsiden i hvert fall. Likevel har det vært en fin sommer. Jeg har lært mye om meg selv, tatt viktige grep og brukt tid på å pleie interessene mine. Jeg har ikke vært utenlands, omtrent ikke utenbys engang. Men som jeg har skrevet i et innlegg tidligere, kjeder jeg meg aldri.

IMG_0766 as Smart Object-1
Det jeg forbinder mest med sommeren i fjor, er Mira. Hun kom til meg 5. juni, på mammas bursdag. Så hele sommeren var hun jo bitteliten. Jeg gjorde egentlig ikke noe i spesielt i fjor sommer. Da brukte jeg tiden på å bli kjent med lille Mira, og var mye hjemme. Også flyttet jeg jo til Skien 10. august, og hjem igjen på høsten.

Det skjedde med andre ord store forandringer i fjor, selv om det ikke ble en typisk sommer.

IMG_2249 as Smart Object-1
Sommeren i år var annerledes, men også med visse fellestrekk. Store mentale forandringer, og lite ytre opplevelser. Likevel to fine, viktige år begge to.

Dette innlegget ble kanskje ikke det beste fotografisk sett, men begge bildene er jeg fornøyd med, de forteller hver sin historie. Og til dette første temaet ville jeg gjøre nettopp dét – fortelle en historie med fotografiene.

Til temaet sommer kunne jeg lagt ut bilde av blomster, sol eller vann. Typisk sommer, det som gir både deg og meg sommerfølelsen! Men dette, dette er min assosiasjon til ordet sommer.

Følg med både på Helenes blogg og min, hver lørdag framover. Mange spennende temaer kommer.

6 kommentarer om “Sommerfølelse for meg

  1. Da er vi i gang! Min sommer kommer klokken 15. Jeg har heller ikke vært utenlands, men jeg har vært til sjøs. Jeg har kjent saltvannet fra annet enn tårer. Jeg har smilt til mamma. Jeg har holdt pappas hånd. Det har vært sommer.

    • Det er vi! Jeg tror dette prosjektet blir bra. Gleder meg til å se lese om din sommer klokken 15.
      Dette har vært en fin sommer for meg, til tross for få ytre hendelser. Det er ikke alltid behov for det, for å ha det fint.

      Neste uke er temaet «dobbelt opp» og jeg sitter og tygger litt på det enda. Mange muligheter der, både fotografisk sett og med tanke på teksten rundt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s